Oferta EURO200 pentru studenti si elevi

Stimate parinte,
Stimate elev,

Va supunem atentiei dvs oferta noastra de sisteme, monitoare , birotica ,software si servicii IT,dedicata pentru programul EURO 200. Oferta se bazeaza pe experienta acumulata in anii precedenti in derularea acestui program, si are integrata in ea multe din noutatile care au aparut in ultimul timp in domeniul IT .

Felicitari pt succesul in accesarea programului „ EURO 200” .  Este dreptul dvs si este bine ca l-ati utilizat .

O sa-mi permit sa expun aici cateva din motivele pt care este bine sa cumparati computerul de la firma noastra . Din punctul nostru de vedere ,sigur oarecum interesat, este mult mai bine ca scoala sau direct dvs ,beneficiarii sa recurgeti la o firma locala de IT , specializata pe computere si birotica , decat la o firma venita de undeva de departe . Principiul lor este: veni, vidi ,vici and ... go ! . Ne vedem la anul!  Ce veti face cu garantia?

Pe noi sigur ne gasiti si cand aveti nevoie nu doar cand va vindem computerul . Lucru pe care il pot confirma toti cei care au avut nevoie de noi.
Recomandam deasemeni sa va orientati spre o firma specializata IT si nu spre o firma sau magazin "all inclusive". Vand "de toate" si nimic anume .De regula la aceste firme si pt un nimic, rezolvabil de ceilalti pe loc, clientul este plimbat cu lunile, undeva intr-un oras departe de domiciliu, pe banii ,timpul si nervii lui si la final nici problema nu-i rezolvata , gasindu-i-se o vina clientului . Procedura larg raspandita si cu , care v-ati intalnit. La un computer este nevoie de suport tehnic, de software, de initiere, de consiliere, de garantie usor accesibila, reala, la obiect, cat mai apropiata de utilizator, de incredere. Asta mai ales pt cineva care se presupune ca este incepator si la primul contact mai serios cu un computer. Pretul nu-i singurul element care conteaza .

Oferta noastra pt EURO 200 cuprinde atat sisteme cat si componente si accesorii pt dezvoltarea acestora. Oferim atat sisteme asamblate in Romania cat si sisteme brand , respectiv de firme consacrate, fiabile, performante, ergonomice si economice ( consumuri mici, silentioase). Pretul este foarte bun la ele .

Avem deasemeni si o bogata oferta de notebook-uri , diversificata, cu preturi accesibile(inclusiv in valoarea cuponului), solutii performante, cu accesoriile aferente. La acestea asiguram deasemeni consiliere , suport tehnic.

Recomandarea noastra este ca acolo unde nu este necesara mobilitatea computerului ( atu specific notebook-ului ) , sa se opteze tot pt desktop . Acesta pt ca desktop-ul inca este mai ieftin, este mai fiabil si mai puternic, este versatil, se poate dezvolta usor sub toate aspectele cu , costuri mici. La un notebook solutiile de dezvoltare ( si implicit reparare ) sunt limitate( HDD si memorie) , scumpe si greu accesibile.

Avem cateva avantaje care merita luate in calcul si spunem noi ca ne impun: experienta ( 19 ani strict in IT),

  • preturi garantat foarte bune
  • suport tehnic specializat si efectiv
  • solutii flexibile de vanzare( upgrade, inlocuiri , echivalari)
  • gama completa de componente noi, performante si ieftine.

 Dar nu uitam nici  clientii vechi : le asiguram componentele si solutiile suport functie de nevoile ce apar ..

Garantia o rezolvam in cele mai multe cazuri pe loc, fara a plimba clientul pe drumuri si a-I amana nejustificat.

La birotica pt absolut tot ce vindem avem solutii ieftine de consumabile . Din principiu nu vindem decat echipamentele care stim sigur ca au consumabile ieftine si le putem aproviziona .

Dealtfel aceste lucruri sunt cunoscute si confirmate de clientii nostri.

Exemplificam mai jos cateva din conditiile pe care le-am asigurat si le vom asigura in continuare clientului: - - transport si instalare la sediul i domiciliul acestuia - (minim 2 clienti) service : garantie + suport tehnic hard/soft real , apropiate de client prin cele 2 puncte de lucru din judetul Vrancea din Focsani si Adjud ( lucru foarte important pt echipamentele IT ) .instalarea gratuita a unor aplicatii free pe computer si a software-lui licentiat cumparat de clienti .

In firma avem personal calificat ,licentiat, stabil si dedicat computerelor, garantia calitatii si a performantei. La programul EURO 200 avem cea mai bogata experienta dintre firmele din judetul Vrancea.- Galati .
Aceste lucruri pot fi deja verificate avand in vedere numarul mare de beneficiari pe care i-am avut. Putem spune ca nu este vreun beneficiar care s-a prezentat la firma si nu i-am rezolvat problema.

Subliniem si motivatia nostra puternica de a avea relatii bune cu scoala .Suntem constienti de importanta scolii,am remarcat multa receptivitate din partea acestora pt IT. Acest lucru se vede  in ajutorul pe care scoala vi l-a dat pt a accesa acest program. In multe localitati din alte judete scoala nu se implica si copii pierd oportunitatea .  

Credem deasemeni in nevoia educarii oamenilor, a clientilor in cazul nostru. Iar computerul este un echipament absolut util si strict necesar in vederea informarii si implicit a educarii utilizatorului . Suntem constienti de importanta educatiei in functionarea societatii , a individului ,de valoarea ei sociala , de caracterul investitional al acesteia, astfel incat dam ii acordam o  deosebita atentie .

La firma noastra aceste idei sunt aplicate deja : cineva va va consilia ,indruma si initia in utilizarea computerului . Succesul in IT presupune si o relatie pe termen lung intre vanzator si cumparator .

Cu respect,
Cu speranta ca v-am trezit interesul asteptam colaborarea cu dvs .

Ing. Petrisor Constantin
0722235960, 0740 608529


Contactați-ne

Ne puteti contacta
Luni-Vineri: 9.00-18.00 si
Sambata: 9.00-14.00

Telefon:
0722 235 960 (Focsani),
0237 238 064 (Focsani),
0741 096 580 (Adjud)

HP Business Partner